Amal Alamuddin: Η επιστροφή στο Λονδίνο και η σκληρή κριτική βρετανικού περιοδικού!

Τρεις μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα η σύζυγος του George Clooney και αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης για το Λονδίνο. H Amal Alamuddin μπορεί να έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη χώρα μας, η υποδοχή που την περίμενε όμως ήταν λίγο διαφορετική…

/

Κι αυτό γιατί με άρθρο του, το βρετανικό περιοδικό Spectator ασκεί σκληρή κριτική στην επιλογή της Amal να βοηθήσει την Ελλάδα στη διεκδίκηση των Μαρμάρων, αλλά και στη χώρα μας.

/

“Κυρία Clooney, θα σας πω κάτι: όταν οι Έλληνες ξεπληρώσουν τα δάνειά τους, τότε κι εμείς θα επιστρέψουμε τα Μάρμαρα” είναι ο τίτλος του περιοδικού και στο κείμενο ο συντάκτης όχι μόνο επιτίθεται στην Amal Αlamuddin, αλλά αναφέρει πως η καταχρεωμένη Ελλάδα θα πρέπει να λέει και “ευχαριστώ” που έχουν εκείνοι τα Μάρμαρα! (Διάβασε εδώ όλο το άρθρο στο βρετανικό περιοδικό)

/

Παρόλα αυτά, η Amal έφθασε χθες στη χώρα της κομψή και ντυμένη στα μπλε (όπως την είδαμε να βγαίνει από το ξενοδοχείο της στην Αθήνα) και οι φωτογράφοι την περίμεναν στο αεροδρόμιο του Heatrow για μια φωτογραφία.

/

Τελικά, λες η Amal Alamuddin Clooney με το χολιγουντιανό αέρα της μνα καταφέρει να βοηθήσει τη χώρα μας;

Read More

And More