Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.12.2010 | 07:14

Αμαρυλλίς: ''Το πάθος, ο έρωτας και η μουσική είναι η τριλογία που ερμηνεύει τη δική μου ζωή''!

Αμαρυλλίς: ''Το πάθος, ο έρωτας και η μουσική είναι η τριλογία που ερμηνεύει τη δική μου ζωή''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Αμαρυλλίς μιλάει στο περιοδικό HELLO! για την γεύση που της άφησε το 2010. ''Η γενικότερη γεύση που μου άφησε το 2010 είναι γλυκόπικρη. Γλυκιά γιατί κάθε προσωπική, συναισθηματική και επαγγελματική μου επιθυμία πραγματοποιήθηκε στον υπέρτατο βαθμό και πικρή διότι με όλη αυτή τη μιζέρια και τη συννεφιά που επικρατούν τον τελευταίο καιρό γύρω μας, αδυνατώ να βαδίζω στους αιθέρες. Απολογισμό δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και ούτε θέλω ποτέ να μπω στη διαδικασία. Το κύριο μέλημά μου είναι να ζω την κάθε μέρα όσο πιο έντονα μπορώ. Το να κοιτάμε πίσω δεν έχει σημασία'', δηλώνει.

Για το Just the two of us και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέει: ''Είναι ένα λαμπερό σόου, όπου κάποιοι άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό. Ο σκοπός αυτός είναι ιερός και πιστεύω πως όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουμε κάνει την κατάθεσή μας. Ο Δημήτρης είναι ενθουσιώδης, εργατικός, χειμαρρώδης, φευγάτος. Είναι αξιαγάπητο παιδί και χαίρομαι πραγματικά για την εξέλιξή του. Έχει θέληση και πείσμα''.

Η τραγουδίστρια δεν θέλει να βγαίνουν τα προσωπικά της προς τα έξω και γι'αυτό τονίζει: ''Η προσωπική ζωή σταματά να είναι προσωπική όταν δίνεται σε δημόσια χρήση και προσφέρεται για λαϊκή κατανάλωση. Αυτό υποδηλώνει ανασφάλεια και αδυναμία του καλλιτέχνη να σταθεί επίκαιρος και αγαπητός μόνο στην τέχνη του. Εγώ δεν έφτασα όπου έφτασα, αν έφτασα, με τα προσωπικά μου και δεν βρίσκω το λόγο να αλλάξω κάτι.  Δεν προσπαθώ να κρατήσω τίποτα κρυφό, γιατί δεν έχω μάθει τον κόσμο να ασχολείται με αυτά. Το πάθος, ο έρωτας και η μουσική είναι για μένα αδιαίρετη τριλογία που ερμηνεύει τη δική μου ζωή''.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10