Γεωργούλης, Αλέξια, Βασιλόπουλος: Το πάρτυ στην Αμερική!

Αχώριστοι έχουν γίνει ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης και Χρήστος Βασιλόπουλος με την τραγουδίστρια Αλέξια η οποία ζει εδώ και αρκετό καιρό στην Αμερική. Για τον Αλέξη και τον Χρήστο που μένουν εδώ και 3 χρόνια στην Αμερική, η ζωή μακριά από την πατρίδα απαιτεί μεγάλες αντοχές καθώς η καθημερινότητά τους είναι αφιερωμένη στο κυνήγι της επιτυχίας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real life” σε ένα από τα τελευταία πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο L.A παραβρέθηκε όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής σόουμπιζ. Στην παρέα των Ελλήνων βρίσκεται πολύ συχνά και η Δήμητρα Τζιόβα που το τελευταίο διάστημα χτίζει την καριέρα της στο Χόλιγουντ.

Η “τρελοπαρέα” που έχει δημιουργηθεί συνηθίζει να βγαίνει συχνά μαζί, πότε σε θεατρικές παραστάσεις και πότε σε μοναδικές συναυλίες sold out. Βέβαια αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο είναι τα πάρτι στο σπίτι της Αλέξιας, η οποία μάλιστα εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Ακόμα και τις ημέρες που η παρέα δεν καταφέρνει να συναντηθεί, το skype και το facebοok παίρνουν φωτιά από τις βιντεοκλήσεις και τις συνομιλίες μέσω chat!

Read More

And More