Τι γυρεύει μελος των Rolling Stones στη Βραζιλία με την Amy Winehouse;

Τι μπορεί να γυρεύει η Amy Winehouse στη Βραζιλία; Και ποιος διάσημος κιθαρίστας θρυλικού συγκροτήματος την επισκέφτηκε εκεί; Το κακό κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας είναι από ό,τι φαίνεται πολύ καλή φίλη με τον κιθαρίστα των Rolling Stones Ronnie Wood.

Οι δύο διάσημοι αστέρες της μουσικής μπορεί να γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ήρθαν όμως πιο κοντά ο ένας στον άλλο, εξαιτίας των προβλημάτων εθισμού που είδαν το φως της δημοσιότητας και για τους δύο.

Τελευταία και οι δύο είναι σε έναν αγώνα αποτοξίνωσης και αποχής που φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Σε κάθε περίπτωση η φιλία μεταξύ του θρύλου της rock Ronie και της Amy γίνεται όλο και πιο στενή.

Λίγο μετα την πρωτοχρονιά ο κιθαρίστας των Rolling Stones επισκέφτηκε την καλή του φίλη στην Βραζιλία, όπου έκανε τις διακοπές σου. Οι δυο τους απόλαυσαν το τοπιό και τον καλό καιρό, έχοντας μια φιλική απογευματινή συζήτηση στη φύση, στον κήπο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Μπορεί η Amy να πέρασε τις γιορτές στο Λονδίνο, βρίσκεται όμως τις τελευταίες ημέρες στη Νότιο Αμερική, προετοιμάζοντας μια σειρά εμφανισεων εκεί. Ο Ronnie Wood βρισκόταν στην γειτονική Ουρουγουάη για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο γερόλυκος της ροκ, παρακολουθεί τα βήματα της νεαρής τραγουδίστριας από κοντά εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να την συμβουλεύει να χωρίσει με τον – πρώην πλέον – σύζυγό της Blake Fielder-Civil.

Όλα αυτά την ώρα που η Amy Winehouse φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου άλμπουν της. Λέτε να έχουμε και…star συμμετοχές;

Read More

And More