Η Amy Winehouse με μελανιές στο σώμα της!

Η γνωστή τραγουδίστρια, Amy Winehouse, μπορεί να άφησε πίσω της, τις ημέρες που έπεφτε κάτω και σερνόταν από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, αλλά οι μώλωπες που εμφανίστηκαν στο σώμα της, όταν ο φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από την πισίνα, δημιουργούν νέα ερωτήματα.

Αυτό το διάστημα η Amy κατοικεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λόγω της μικρής της περιοδείας εκεί και στις φωτογραφίες φαίνεται να κοιτάζει το σώμα της και να ψάχνεται ύποπτα, σαν ένας μεθυσμένος που ξυπνάει ύστερα από μία ξέφρενη νύχτα, την ώρα που μιλάει με τους σωματοφύλακες του ξενοδοχείου της.

Σύμφωνα με την ”Daily Mail”, η 27χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει τον χειμωνιάτικο ήλιο και κάνει βόλτες γύρω από την πισίνα, χωρίς όμως τόσο καιρό να μπαίνει μέσα σ’ αυτή. Στην φωτογραφία, χαλαρώνει και μιλάει με έναν από τους μουσικούς της μπάντας της.

Τέλος, η Amy ισχυρίζεται ότι εδώ κι έναν χρόνο, από την ημέρα που είδε μια άγρια και όχι τόσο κομψή φωτογραφία του εαυτού της, είναι εντελώς καθαρή και δεν παίρνει πια ναρκωτικά. Εδώ και καιρό, είναι πολύ καλύτερα ψυχολογικά και σε καλύτερη φυσική κατάσταση, κάτι στο οποίο συνέβαλαν οι συναυλίες της στην Βραζιλία και φήμες την θέλουν να κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μέσα στο 2011, γεγονός που προσφέρει στην τραγουδίστρια ακόμη περισσότερη χαρά.

Read More

And More