A. Winehouse: Ήπιε μέχρι θανάτου – ήταν έξι ώρες νεκρή πριν τη βρούνε!

Ο θάνατος της μίας και μοναδικής Amy Winehouse έχει απασχολήσει πολύ τα media εδώ και τρεις ημέρες, μιας και νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας ξετυλίγοντας την ιστορία γύρω από τον άδικο χαμό της.

Η 27χρονη Amy, μία μέρα πριν οδηγηθεί στο θάνατο συναντήθηκε με την μητέρα της, απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα και φεύγοντας της είπε ”Σ’ αγαπάω!”. Μάλιστα, εκείνη είχε δηλώσει πρόσφατα, πως ο θάνατος της κόρης της είναι ζήτημα χρόνου, ενώ τώρα μετά τον τραγικό χαμό της κόρης της αναφέρει: ”Ο ξαφνικός της θάνατος δεν με έχει σοκάρει… Το ”σ’ αγαπάω” που μου είπε μία μέρα πριν θα είναι ο θησαυρός μου από εκείνη, κάτι που θα θυμάμαι πάντα!”

Η πολυεκατομμυριούχα τραγουδίστρια είναι γνωστό ότι είχε επανειλημμένως προσπαθήσει -χωρίς όμως να τα καταφέρει- να ξεπεράσει τον εθισμό της στο αλκοόλ -και ιδιαίτερα στη βότκα- καθώς και στα ναρκωτικά. Ο χωρισμός της επίσης, από τον σκηνοθέτη Reg Traviss, λέγεται πως την είχε καταστρέψει ψυχολογικά. Ο Reg Μάλιστα, εθεάθει να στέκεται βαθιά λυπημένος έξω από το σπίτι της, λίγη ώρα μετά την είδηση για το χαμό της.

Κι έτσι φτάνουμε στην ημέρα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Βόρειο Λονδίνο, από ένα σωματοφύλακά της νωρίς το απόγευμα…

Σήμερα, λοιπόν, είναι η μέρα που θα δοθούν στους γονείς της Winehouse τα αποτελέσματα των εξετάσεων κι ύστερα από αυτό θα μπορούν να την θάψουν. Χθες το βράδυ ενημερωθήκαμε για την αγορά που είχε κάνει μία μέρα πριν τον θάνατό της -κοκαϊνη, έκστασι και κεταμίνη- αλλά μια προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας δεν έχει φανερώσει ακόμα αντικείμενα που να δείχνουν ότι έγινε χρήση ναρκωτικών ουσιών! Επιπλέον, αναφέρουν ότι ο θάνατός της προκλήθηκε μάλλον, από αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ.

Ο εκπρόσωπος της Amy, Chris Goodman, δήλωσε στη ”Sun”: Η Amy τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε μόνη της στο σπίτι και είχε μαζί της μόνο ένα σωματοφύλακα, τον οποίο είχαμε προσλάβει για να την προσέχει. Βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της -είχε πει νωρίτερα ότι θέλει να ξεκουραστεί- και όταν εκείνος πήγε μέσα για να την ξυπνήσει, συνειδητοποίησε ότι δεν ανέπνεε. Κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες. Ήταν πολύ σοκαρισμένος. Έτσι, δεν γνωρίζει κανείς πώς πέθανε… Πέθανε μόνη της στο κρεβάτι.”

Αυτό όμως, που προκαλεί ακόμα πιο μεγάλο σοκ κι έπληξη σε όλους, είναι, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, οι φήμες που θέλουν την Amy να είναι για έξι ώρες νεκρή, ώσπου την βρήκε ο σωματοφύλακάς της… Andrew Morris. Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα: ”Τα πρώτα στοιχεία έδειξαν -με βάση την νεκρική ακαμψία- ότι θα μπορούσε να είναι νεκρή έξι ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της.”

H μητέρα της, με τη σειρά της, δήλωσε πως λίγες ώρες πριν το συμβάν, η Amy είχε επισκεφθεί τον γιατρό της, ενώ μια πηγή δήλωσε στη ”Sun”: ”Ο γιατρός ήταν ικανοποιημένος με την κατάστασή της. Όταν έφυγε την Παρασκευή το βράδυ από το ιατρείο του δεν είχε κάποιο πρόβλημα… Λίγες ώρες μετά βρέθηκε νεκρή…”.

Στο χώρο έξω από την κατοικία της, οι θαυμαστές της Amy, που είναι όλων των ηλικιών, πηγαίνουν συνεχώς κι αφήνουν κεράκια, λουλούδια, ακόμα και τσιγάρα και μπουκάλια αλκοόλ. Μαζί με αυτά τοποθετούν και τα δικά τους σημειώματα, που αποχαιρετούν την τραγουδίστρια με το σπάνιο φωνητικό χάρισμα. ”Ήσουν πολύ ευάλωτη, όμορφη, πολύ μεγάλο ταλέντο για αυτόν τον κόσμο”, ”Στην εκλεκτή τραγουδίστρια με την όμορφη φωνή”, γράφουν κάποια από αυτά!

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Read More

And More