Νίκος Αναδιώτης: Το σοβαρό τροχαίο και οι… ανήθικες προτάσεις από άνδρες

Ο μπαμπας πλέον, Νίκος Αναδιώτης, μιλάει για την περίοδο που είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ, για το τροχαίο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή αλλά και για τον φίλο του Τόμας Πρωτόπαππα που έφυγε νωρίς…

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι την περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο, σε αρκετά νεαρή ηλικία, έτυχε να δεχθεί ανήθικες προτάσεις από άντρες.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, γίνονται τέτοιου είδους προτάσεις. “Είναι ένας τρόπος προσέγγισης από ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι. Ποτέ, όμως, αυτός ο τρόπος δεν έγινε εριστικός. Εξάλλου, στο χέρι σου είναι να το αποφύγεις. εγώ ήμουν πάντα ξεκάθαρος και δεν έδινα δικαίωμα” εξηγεί.

/

Ο ίδιος, αν και τώρα είναι ένας πιστός οικογενειάρχης, παραδέχεται ότι στο παρελθόν απατούσε τις γυναίκες και ότι ως παιδί, υπήρξε αντιδραστικό και σαν νεαρός, έκανε παρακινδυνευμένα πράγματα.

Παλιότερα, όταν έβγαινα και έπινα αλκοόλ, δεν σκεφτόμουν να μην οδηγώ όταν έχω πιει. Αυτό το πλήρωσα με ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς, εγώ σώθηκα χωρίς γρατσουνιά.

Για τον φίλο του Τόμας Πρωτόπαππα, που γνωρίστηκαν στη σειρά Βασιλιάδες και… έφυγε νωρίς σε τροχαίο, ο Νίκος Αναδιώτης λέει στο περιοδικό:

“Θυμάμαι που γυρνούσαμε από ξενύχτι και έπαιρνε στις 4.00 το πρωί τη γιαγιά του, την έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση και της έκανε πλάκα. Ο Τόμας είχε πολύ καλή καρδιά. Και τη χειρότερη πλάκα την έκανε με καλοσύνη”…

Περισσότερα στο περιοδικό PEOPLE

Read More

And More