Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.12.2010 | 09:30

Κέρδισε προσκλήσεις για την παράσταση "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού"!

Κέρδισε προσκλήσεις για την παράσταση Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H χρονιά δεν θα μπορούσε να κλείσει δίχως θέατρο. Το TLIFE σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού". Οι δέκα πρώτοι λοιπόν που θα στείλετε email στο movies@tlife.gr θα κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για τις 30 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο θέατρο  «ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ» (Κυψέλης 54, ΑΘΗΝΑ-  τηλ: 210-7707227, 8827000)
 
Στο νέο του θεατρικό χώρο, θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης», ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάζει από την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, την τρελή κωμωδία του Ντάριο Φο,  «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», σε μετάφραση Άννας Βαρβαρέσου και σκηνοθεσία του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αν και γράφτηκε το 1970 για να ασκήσει κριτική στην κατάχρηση εξουσίας του συστήματος δικαοσύνης της Ιταλίας και της κυβερνητικής διαφθοράς, μετά από σαράντα χρόνια ο θεατής θα βρει πολλές ομοιότητες με την Ελλάδα του σήμερα.
Ο Ντάριο Φο έγραψε τον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» μετά από μια τρομοκρατική επίθεση στην Εθνική Αγροτική Τράπεζα στο Μιλάνο.

Η εξουσία καλείται να παίξει το ψεύτικο χαρτί της τρομοκρατίας, να μεταδώσει στην πλειονότητα του πληθυσμού την παθητική τρομοκρατία, ώστε να μπορέσει να καλέσει σε συσπείρωση την αστική τάξη … και όλα αυτά μέσα από την κωμική ματιά του Ντάριο Φο.


ΠΑΙΖΟΥΝ:
Σπύρος Παπαδόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Αντώνης  Καρυστινός, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος  Πέτσος, Δήμητρα Στογιάννη
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10