Anastacia: Υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, μετά το δεύτερο χτύπημα του καρκίνου!

Μία ακόμη celebrity ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού και ευτυχώς βγήκε νικήτρια. Η Anastacia υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να αντιμετωπίσει την ασθένεια που την “χτύπησε” για δεύτερη φορά.

Η διάσημη ερμηνεύτρια διεγνώσθη με καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο και το ανακοίνωσε λακωνικά στους θαυμαστές της καθώς χρειάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία της. Ωστόσο, το 2003 ήταν η πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με αυτή την ασθένεια και μετά από επέμβαση και χημειοθεραπείες κατάφερε να γίνει καλά.

Το ίδιο δυναμικά το χειρίστηκε και την δεύτερη φορά. “Τώρα πιο πολύ από ποτέ είμαι αποφασισμένη να μην αφήσω τον καρκίνο να πάρει ότι καλύτερο έχω. Είμαι γεννημένη αγωνίστρια και ο στόχος μου είναι να αναρρώσω πλήρως με την υποστήριξη των γιατρών, της οικογένειας και των φίλων μου” είχε γράψει στην σελίδα της στο facebook.

Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα πολλών διάσημων γυναικών ακολούθησε την μέθοδο που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την Angelina Jolie. Πρόσφατα, εμφανίστηκε σε καμπάνια που έγινε για την ενημέρωση του καρκίνου του μαστού. “Οι γιατροί μου διέγνωσαν καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά πριν από λίγο καιρό. Μετά από διπλή μαστεκτομή που υποβλήθηκα, τώρα αναρρώνω και είμαι καλά”, είπε η 45χρονη star.

“Όσες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αυτή την ασθένεια θα πρέπει να ενημερώνονται. Μέσα από τις ημερίδες για τον καρκίνο, τους δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν δύναμη και υποστήριξη η μια από την άλλη”, συμπλήρωσε.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από άλλους διάσημους που έδωσαν μάχη με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!

Read More

And More