Η τυχερή που κέρδισε το πιο καλοκαιρινό κολιέ από την Άντζυ Ανδριτσοπούλου και την Personart!

Τα κοσμήματα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις μας και δίνουν στα look έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το TLIFE λοιπόν φροντίζει πάντα να σου δώσει τις πιο σωστές συμβουλές, στη στήλη της μόδας, για το πως να τα συνδυάσεις ενώ σου δίνει την ευκαιρία κάποια από αυτά να τα κάνεις εύκολα δικά σου. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Αντζυ Ανδριτσοπούλου και την Personart σου δίνει δώρο το πιο καλοκαιρινό κολιέ στο χρώμα που εσύ θα επιλέξεις.

Η τυχερή που πήρε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας like στην σελίδα του TLIFE στο facebook και στην σελίδα της Personart στο facebook και κληρώθηκε είναι η ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΥ ΛΕΝΑ. Η νικήτρια θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία της στο tlifenow@gmail.com για να παραλάβει το δώρο της.

Πρόκειται για ένα κολιέ από τη νέα συλλογή της σχεδιάστριας με τίτλο “Happy”. Για τις ανάγκες της μάλιστα πραγματοποιήθηκε και μία super φωτογράφιση από την οποία σου δίνουμε μία γεύση παρακάτω ενώ σου εξασφαλίσαμε και βίντεο από τα παρασκήνια.

Η σχεδιάστρια, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, από την προσωπική της σελίδα, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συλλογής, που αφορά και την καλοκαιρινή καμπάνια της Personart, αλλά και τα all time classic σχεδιαστικά κομμάτια που δεν έχουν μόδα και εποχές, αλλά παραμένουν πάντα επίκαιρα!

Δες βίντεο με τα backstage!

Read More

And More