Χαμός στο Hollywood! Ποιος αποκάλεσε την Angelina Jolie ατάλαντη, εγωίστρια και αποτυχημένη;

Χαμός έχει γίνει στο Hollywood με τις υποκλοπές τον τελευταίο καιρό. Διάφορα e-mail διασήμων έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται και να καίνε πολλούς stars του εξωτερικού. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι η Angelina Jolie που δημοσιεύτηκε μια συνομιλία μεταξύ του παραγωγού Scott Rudin και και της αντιπροέδρου της εταιρείας Sony Pictures, Amy Pascal.

Ο λόγος ήταν η αυτοβιογραφική ταινία του Steve Jobs που θα σκηνοθετούσε ο David Fincher και η προσέγγιση της Angelina Jolie για να σκηνοθετήσει την δικιά της ταινία, την ‘Κλεοπάτρα.
/

Μεταξύ της συνομιλίας του παραγωγού και της αντιπροέδρου της εταιρείας ειπώθηκαν διάφορες κουβέντες που μάλλον δεν θα αρέσουν και πολύ στην Angelina. Η αντιπρόεδρος έστειλε email στον παραγωγό και του έλεγε πως η Angelina είναι νευριασμένη που δεν θα αναλάβει την δική της ταινία ο David Fincher αλλά την ταινία του Jobs. Τότε ο παραγωγός της απάντησε: Θα της περάσει, δεν θέλω να σπαταλάω με αυτό τον χρόνο μου. Σταμάτησέ την προτού το κάνει δύσκολο για τον David. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αναλάβω την Κλεοπάτρα, μια αξίας 180 εκατομμυρίων εγωπάθεια.

Δεν θα καταστρέψω την καριέρα μου για μια κακομαθημένη με λίγο ταλέντο. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ μαζί της ή με οτιδήποτε διευθύνει. Δεν πιστεύω ότι ακόμα ασχολούμαστε με αυτό, είναι μόνο μια celebrity. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω μια τεράστια αποτυχία μαζί της.

/

Ο παραγωγός Scott Rudin

Read More

And More