Α. Δημητρίου: “Δεν έχω σχέση με νονούς!”

Λίγες μέρες μετά την δημοσιοποιήση των τηλεφωνικών της συνομιλιών σχετικά με τους εκβιασμούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η Άντζελα Δημητρίου μιλά στην εφημερίδα ”Πρώτο Θέμα” και δίνει την δική της εκδοχή για όσα την κατηγορεί η αστυνομία.

”Το όνομά μου μπλέχτηκε γιατί ήμουν εύκολος στόχος, λες και είχαν να κάνουν με τον Ρωχάμη. Όταν όλοι οι λωποδύτες και οι φοροκλέφτες κυκλοφορούν ελεύθεροι… Εμένα με βγάζουν Ντίλιγκερ και κλέφτη κι εκβιαστή και ”νονό”. Ε, βέβαια, να μην μπλέξουμε κι ένα όνομα που μπορεί ν’ απασολήσει λίγο παραπάνω τον Τύπο; Ένα όνομα που είναι πολύ μεγάλο; Να ξεχάσουμε τα προβλήματα που γίνονται στην Κίνα και ν’ ασχοληθούμε με το θέμα της Άντζελας Δημητρίου; Τους λέω συγχαρητήρια! Με επιχειρηματίες αυτοκινήτων μιλούσα (σ.σ. στις συνομιλίες που δημοσιοποιήθηκαν) Από αυτούς είχα αγοράσει μια Mercedes 600. Μου είπαν λοιπόν: ”Θες να μεσολαβήσουμε εμείς που είμαστε στην πιάτσα επιχειρηματίες, μήπως μαζέψουμε κανένα φράγκο; Ο άνθρωπος αυτός με επισκέφθηκε πέρσι, όταν ήμουν κρατούμενη στο Α.Τ. Περιστερίου για τις επιταγές. Με ρώτησε από ενδιαφέρον γιατί κρατούμαι, του είπα και προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε ό,τι είχε να κάνει με το χρηματικό ποσό που μου χρωστούσαν. Να μεσολαβήσει δηλαδή για να τα πάρω. Όλα αυτά σε φιλικό επίπεδο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι είναι επιχειρηματίας και για τον λόγο αυτό, να πείσει τον … να δώσει κανένα φράγκο. Από καθαρό ενδιαφέρον μου είπε: ”Τι έπαθες κορίτσι μου; Μπορώ να βοηθήσω κάπου;” Κι από ό,τι φαίνεται κι από τις κασέτες, ούτε κι εκείνοι λένε: ”Θα πάμε να του σπάσουμε τα χέρια, να του κόψουμε τα πόδια.” Ούτε φυσικά κι εγώ τους είπα όταν με έπαιρναν τηλέφωνο. Γιατί εκείνοι με έπαιρναν. Δεν τους πήρα εγώ.”

Παρόλα αυτά, σε νέες συνομιλίες που δημοσιοποιούνται, εμπλεκόμενοι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που τους ζητούσε βοήθεια!

Δες το βίντεο:

Read More

And More