Angelika Dusk: Η κόρη του βιομηχάνου Δημήτρη Δασκαλόπουλου στη σκηνή του Madwalk!

Από τους βιομηχανικούς κύκλους στην ποπ μουσική (με αγγλικό πάντα στίχο) και τη σκηνή του Madwalk η κόρη του βιομηχάνου Δημήτρη Δασκαλόπουλου θα βρεθεί στην πασαρέλα με τη σχεδιάστρια Loukia και θα ξεσηκώσει το κοινό…

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του φετινού Madwalk κυκλοφόρησαν και η Angelika ανυπομονεί να βρεθεί on stage.
Η Angelika Dusk γράφει ποπ μουσική με αγγλικό στίχο -ένα μουσικό genre το οποίο αποκαλεί «pop with a twist»- και ερμηνεύει η ίδια τα κομμάτια της.

Όταν τελείωσε το σχολείο, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να σπουδάσει Κλασική Μουσική στο Brown University. Συνέχισε τις σπουδές της στη Μοντέρνα Μουσική στο London Center of Contemporary Music της Αγγλίας. Μεταξύ Αμερικής και Λονδίνου έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα στο τμήμα Μάρκετινγκ της ΕΡΤ, διοργανώνοντας συναυλίες για τα Μουσικά Σύνολά της, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Αθηνών στην υποδοχή των καλλιτεχνών.
Στο Λονδίνο, άλλωστε, το οποίο αναδεικνύεται σε δεύτερη -καλλιτεχνική- της πατρίδα, έχουν ηχογραφηθεί οι πρώτες της δουλειές οι οποίες κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρώτο single έχει τίτλο «Love on Your Own Terms» και το ντεμπούτο άλμπουμ της «marionette».

Read More

And More