Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.09.2014 | 12:05
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Brangelina: Το προγαμιαίο συμβόλαιο! Τι προβλέπει αν ο Pitt απατήσει την Jolie;

Brangelina: Το προγαμιαίο συμβόλαιο! Τι προβλέπει αν ο Pitt απατήσει την Jolie;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Αngelina Jolie και ο Brad Pitt, ξάφνιασαν ευχάριστα όλο τον πλανήτη με το μυστικό γάμο τους στην Γαλλία. Ένα γάμο που τελικά έκαναν όταν ήθελαν εκείνοι και ακριβώς όπως ήθελαν εκείνοι. Τα παιδιά τους ήταν εκεί δίπλα τους και όλα ήταν ονειρεμένα.

Επειδή όμως τα λεφτά είναι πολλά... σύμφωνα με το site, radar online, το πιο δημοφιλές ζευγάρι του πλανήτη έκανε προγαμιαίο συμβόλαιο έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το πως θα μοιραστεί η τεράστια περιουσία τους σε περίπτωση χωρισμού, αλλά και σε ποιον θα μείνει η κηδεμονία των παιδιών.Σύμφωνα με το δημοσίευμα αν το ζευγάρι χωρίσει, ο Pitt θα πάρει 240 εκατομμύρια δολάρια και η Angelina, 185 εκατομμύρια δολάρια, και αυτό γιατί η περιουσία και των δυο, υπολογίζεται στα 425 εκατομμύρια.

Στο προγαμιαίο συμβόλαιο επίσης, αναφέρεται πως αν ο Βrad απατήσει την Angelina και κάνει σχέση με άλλη γυναίκα, η κηδεμονία των έξι παιδιών του θα πάει στην Jolie. Eπίσης αν αποφασίσουν να χωρίσουν έχει καθορισθεί πως ό,τι χρήματα κερδίσουν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου θα πάνε σε τραπεζικούς λογαρισμούς των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κάποια χρήματα θα δοθούν για να βοηθηθούν ορφανά παιδάκια που προέρχονται από τις χώρες που κατάγονται τα υιοθετημένα παιδιά τους, ενώ κάποια κεφάλαια θα δοθούν στις έρευνες για τον καρκίνο, κάτι λογικό μετά την περιπέτεια της ηθοποιού αλλά και το θάνατο της μητέρας της από την ασθένεια.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 15:30

Top 10