H Αngelina Jolie θέλει να γίνει πολιτικός! Τι δήλωσε για τη ζωή μετά τον …γάμο;

Το Vanity Fair Δεκεμβρίου, φιλοξενεί την κυρία …Pitt σε μια αποκαλυτπική συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων δηλώνει πως σκέφτεται να ακολουθήσει καριέρα πολιτικού αλλά μιλάει και για το πως είναι η ζωή μετά το γάμο!

Και μπορεί να είχαν 6 παιδιά και πολλά χρόνια συγκατοίκησης πριν το γάμο αλλά η όμορφη ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό ότι τώρα, είναι διαφορετικά! “Το να είσαι παντρεμένος είναι διαφορετικό. Νιώθεις όμορφα να είσαι σύζυγος”!

Η Angelina Jolie, που βρήκε ένα νέο νόημα στη ζωή της μέσα από τις φιλανθρωπίες και την κοινωφελή προσφορά της, δήλωσε πως πλέον είναι “ανοιχτή” στο να κάνει αυτό το πάθος της μια πολιτική καριέρα!

“Όταν εργάζεσαι για ανθρωπιστικούς σκοπούς, έχεις επίγνωση ότι μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η πολιτική. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να κάνεις μια τεράστια αλλαγή, τότε έχεις μια μεγάλη ευθύνη”! είπε η Angelina στο περιοδικό. “Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω σε ποιο ρόλο θα είμαι πιο χρήσιμη. Γνωρίζω ποιο είναι το επάγγελμά μου και αυτό θα μπορούσε να το κάνει (την πολιτική καριέρα) λιγότερο πιθανό…


Read More

And More