Angelina Jolie: Mε τις κόρες της στα Kids’ Choice Awards στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αφαίρεση των ωοθηκών της!

Η Angelina Jolie απόλαυσε ένα διασκεδαστικό βράδυ με τις κόρες της στο Nickelodeon Kids ‘Choice Awards το Σάββατο το βράδυ – στην πρώτη της εμφάνιση από τότε που αποκάλυψε ότι είχε αφαιρέσει τις ωοθήκες της.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός όλο το βράδυ γελούσε και έπαιρνε αγκαλιές από την 8χρονη Shiloh και την 10χρονη Zahara, μετά την ανακοίνωση του βραβείου Favourite Villain για το ρόλο της στο Maleficent.

Η 39χρονη ηθοποιός είχε μια νέα χειρουργική επέμβαση πρόσφατα για να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες της, δύο χρόνια μετά τη διπλή μαστεκτομή της αφού όπως προκύπτει, οκτώ μέλη της οικογένειας της έχουν πέσει θύματα του θανατηφόρου γονίδιου του καρκίνου.

Η ίδια, πήρε την απόφαση να δημoσιοποιήσει τη διαδικασία στην οποία υπεβλήθη, προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και να σώσει ζωές.

Η μητέρα της Angelina Marcheline Bertrand, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών, το 2007 σε ηλικία μόλις 56 ετών ενώ η θεία της Debbie Martin, πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2007 σε ηλικία 61 ετών.

Η άλλη θεία της Stella Laws και η ξάδελφή της Francine, επίσης χτυπήθηκαν από την ασθένεια – ο παππούς τη Rolland Bertrand, πέθανε από καρκίνο του αδένα το 1985 σε ηλικία 61 ετών και ο θείος της Raleigh ήταν επίσης θύμα.

Τέλος η γαγιά της Lois, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 45, ενώ η προγιαγιά της, Vigrinia Gouwens, πέθανε από την ίδια νόσο, σε ηλικία 53 χρόνων.

Μετά την αφαίρεση των ωοθηκών και των σάλπιγγων της, τώρα η Angelina έχει μπει σε πρόωρη εμμηνόπαφυση και δεν θα είναι σε θέση να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. Όπως η ίδια όμως εξηγεί, η μετάλλαξη στο καρκινικό γονίδιο της έδινε κατ ‘εκτίμηση 87% κινδύνο για καρκίνο του μαστού και το 50% για καρκίνο των ωοθηκών.

Read More

And More