Η Jennifer Aniston με τον πρώην γνωστής σταρ του Χόλιγουντ;

Mόλις ένα μήνα μετά το χωρισμό της Renee Zellweger με τον Bradley Cooper και οι φήμες πως ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει βρει νέα σύντροφο φουντώνουν. Μάλισυα, ο brandly φαίνεται πως βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά της Jennifer Aniston.

Η Jennifer και ο Βrandly είχαν γνωριστεί το 2009 και σύμφωνα με πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον μετά το χωρισμό του γνωστού ηθοποιού έγινε η επαναπροσέγγισή τους. Σύμφωνα με το αμερικανικό “People” οι δυο τους έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά. “Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται συχνά. Η Jennifer πάντα έτρεφε μία συμπάθεια για το Bradley και πιστεύει ότι είναι ελκυστικός και γοητευτικός. Επίσης, εκτιμά το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων, αγαπάει τα σκυλιά και είναι αφοσιωμένος στην υποκριτική. Έχουνε πολλά κοινά οι δυο τους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Cooper που χώρισε πριν από λίγες βδομάδες με την Renee Zellweger επέστρεψε στο Λός Άντζελες, μετά την προώθηση της νέας του ταινίας “Limitless in Europe” και αναυπομονεί να περάσει λίγο χρόνο με την Jen.

Read More

And More