Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.01.2012 | 20:02

Α. Δημητρίεβιτς: “ Αν δεν υπάρχει δουλειά στο μέλλον, μπορεί να φύγουμε από εδώ και να ζήσουμε σε κάποιο χωριό”

Α. Δημητρίεβιτς: “ Αν δεν υπάρχει δουλειά στο μέλλον, μπορεί να φύγουμε από εδώ και να ζήσουμε σε κάποιο χωριό”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Άννα Δημητρίεβιτς μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για το ποιος κάνει κουμάντο στην οικογένεια, αν θέλουν να κάνουν και τρίτο παιδί, πώς τα καταφέρνουν με τα οικονομικά τους, αλλά και αν της λείπει η χώρα της!
 
Στην ερώτηση για το ποιος κάνει κουμάντο στα παιδιά δήλωσε: “Η μαμά συντονίζει περισσότερο τα πράγματα, γιατί ο μπαμπάς έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια του και τους κάνει όλα τα χατίρια.”
 
Για το αν σκέφτονται να κάνουν τρίτο παιδί είπε: “Δεν το αποκλείουμε. Βέβαια δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, γιατί το θεωρούμε δύσκολο για την ώρα. Δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με τις πάνες!”

 
Για το αν τα καταφέρνουν καλά στα οικονομικά τους, είπε:
“Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε. Όσο υπάρχει δουλειά, είμαστε καλά. Αν δεν υπάρχει στο μέλλον, μπορεί να φύγουμε από εδώ, να αλλάξουμε δουλειά και να ζήσουμε σε κάποιο χωριό, στην Ελλάδα πάντα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.”
 
Τέλος, η Άννα αποκάλυψε το πώς νιώθει που είναι στην Ελλάδα και δήλωσε ότι δεν της λείπει καθόλου η χώρα της: “ Όταν έφυγα από τη Σερβία, ήταν για μένα τέλος εποχής. Η Ελλάδα πλέον είναι η χώρα μου και νιώθω σαν να γεννήθηκα εδώ.”

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10