Η 7χρονη Dannielynn όσο μεγαλώνει μοιάζει στη διάσημη μητέρα της που πέθανε πρόωρα! Φωτογραφίες

Όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο όμορφη… Ο λόγος για την 7χρονη πλέον Dannielynn την κόρη της Anna Nicole Smith που πέθανε ξαφνικά όταν η μικρούλα ήταν μόλις 5 μηνών!

Όπως φαίνεται η Dannielynn έχει αφήσει για πάντα πίσω της το δυσάρεστο παρελθόν της και ζει μια όμορφη και ήσυχη ζωή με τον πατέρα της Larry Birkhead!

/

Οι δυο τους εμφανίστηκαν χθες στην τηλεοπτική εκπομπή στο Today Show και ο φωτογραφικός φακός τους αιχμαλώτισε έξω από τα studios της εκπομπής στη Νέα Υόρκη.

Ο πατέρας της μικρής μίλησε στην εκπομπή για την απόφασή του να κάνει reality show με τη ζωή του και το μεγάλωμα της 7χρονης Dannielynn μετά τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας της από υπερβολική δόση χαπιών στα 39 της χρόνια.

Μίλησε για το πόσο προσπαθεί να μη λείψει τίποτα από τη μικρούλα, αναγνωρίζοντας πως αν ζούσε η μητέρα της θα ήταν όλα διαφορετικά.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, η Dannielynn, παρά το γεγονός ότι έχασε τον αδερφό της 3 μέρες μετά τη γέννησή της και τη μητέρα της όταν ήταν βρέφος 5 μηνών φαίνεται ευτυχισμένη δίπλα στον πατέρα της και όσο μεγαλώνει μοιάζει καταπληκτικά στη διάσημη μητέρα της.


Read More

And More