Α. Βίσση: “Νιώθω άνετα όταν με φλερτάρουν οι γυναίκες!”

Για τα χρόνια της ζωής της μετά τον Νίκο Καρβέλα, την κόρη της Σοφία και τον Αντώνη Σαμαρά μίλησε η Άννα Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτές τις μέρες εμφανίζεται σε γνωστό κέντρο της Κύπρου αποκάλυψε όλα της τα μυστικά.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ”Must” της Κύπρου κι η οποία αναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό ”ΕΓΩ Weekly”, αναφέρθηκε αρχικά στην περίοδο, μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα και τόνισε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο και για τους δύο. ”Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και παράλληλα η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου. Όσο μαζοχιστικό κι αν ακούγεται αυτό, όσο ωραία είναι η περίοδος που ερωτεύεσαι, τόσο ωραία είναι και η περίοδος που χωρίζεις. Πονάς, αλλά ταυτόχρονα καλείσαι να ξαναγαπήσεις τον εαυτό σου. Ουσιαστικά, όταν συμπληρώσεις έναν κύκλο με έναν άνθρωπο, πονάς όταν χωρίζεις επειδή έχεις συνηθίσει και φοβάσαι να μείνεις μόνος σου. Αυτό όμως ξαναξυπνάει την δική σου ταυτότητα και καλείσαι να ξαναγαπήσεις τον εαυτό σου.”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: ”Υποφέραμε και οι δύο το ίδιο. Ήμασταν δύο μουσικοί που είχαν ενωθεί κι αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το χωρισμό μας. Δεν χωρίζαμε μόνο ως ζευγάρι, αλλά και ως συνεργάτες αν και εν τέλει δεν χωρίσαμε στη δουλειά. Στη συνέχεια ήταν δύσκολο για τους επόμενους συντρόφους μας, λόγω αυτής μας της σχέσης”.

Ποια είναι, όμως, η σχέση της Άννας με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά; ”Με τον Αντώνη μας σύστησε ο Μανώλης Μητσιάς. Μόλις είχε γυρίσει από τις σπουδές του στο Harvard και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος και γοητευτικός. Δεν ξέρω αν διατηρεί την ίδια φλόγα και σήμερα, επειδή ξέρεις οι πολιτικοί ”χαλάνε”. Αν δεν έχει χαλάσει θα γίνει καλός πρωθυπουργός. Έτσι κι αλλιώς, η πολιτική σήμερα έχει χαλάσει. Παίζονται τόσα πολλά, που δεν ξέρω αν αφήνει τα περιθώρια σ’ αυτούς που την ασκούν να είναι ο εαυτός τους. Εγώ λοιπόν γνώρισα τον Αντώνη σε μια άλλη περίοδο, οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω για τον Αντώνη του σήμερα”.

Οι γυναίκες, την φλερτάρουν; Κι αν ναι, νιώθει αμήχανα; ”Όχι, γιατί να νιώσω αμήχανα; Νιώθω όπως με έναν άντρα. Μη σου πώ ότι με τις γυναίκες είμαι και πιο άνετη”.

Είχε πράγματι, σκεφτεί στο παρελθόν, ν’ αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί; ”Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Προτιμώ φυσικά να μου κάνει ένα παιδί η Σοφία, να της το μεγαλώσω κιόλας για να την αποζημιώσω για όσο καιρό δεν πέρασα μαζί της όταν μεγάλωνε”.

Πώς της φαίνεται η προοπτική να γίνει γιαγιά;
”Μια χαρά. Σας φαίνεται να έχω πρόβλημα με την ηλικία μου;”

Read More

And More