Η “επίθεση” της Anne Hathaway στην Meryl Streep – “Μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλος”

“Η Meryl Streep μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της”, αποκαλύπτει η Anne Hathaway σε συνέντευξή της στο Interstellar και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου μιλώντας για την ψυχρή συμπεριφορά της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού.
Οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας “Ο διάβολος φορούσε Prada” στην οποία οι δυο κυρίες πρωταγωνίστησαν, η Anne θυμήθηκε να παραπονεθεί για την συμπεριφορά της Meryl και να βγάλει το παράπονό της για τη συνεργασία τους.

“Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με αγκάλιασε σφιχτά και σκέφτηκα “Θα περάσουμε τέλεια”. Ώσπου γύρισε και μου είπε “γλυκιά μου, είναι η τελευταία φορά που είμαι καλή μαζί σου”!”, ανέφερε στη συνέντευξή της.
Δεν δίστασε μάλιστα, να αποκαλύψει πως μετά τα γυρίσματα του trailer είδε το “σκληρό” πρόσωπο της Meryl Streep.

Μην βιάζεσαι όμως, να σκεφτείς για κάποια νέα χολιγουντιανή κόντρα, αφού όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός όλα αυτά έγιναν για τις ανάγκες του ρόλου και για να την βοηθήσει η Meryl -ως πιο έμπειρη- να μπει στο πετσί του.

“Πέρασαν μήνες μέχρι να ξαναδώ την πραγματική Meryl”, είπε και διευκρίνισε πως είναι “μια εκπληκτική γυναίκα, και ζεστός άνθρωπος”.
Ουφ! Και μας τρόμαξε…

Read More

And More