Οι Anonymous “χτύπησαν” τη Βουλή; Συναγερμός από προκήρυξή τους

Από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι Anonymous προειδοποίησαν πως η Ελλάδα μπήκε στο στόχαστρό τους. Την Πέμπτη «έριξαν» την ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών. Φαίνεται όμως πως είχαν προετοιμάσει και κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Το χτύπημα στη Βουλή των Ελλήνων. Μια κυβερνοεπίθεση που αν επιβεβαιωθεί πως έχει γίνει, θα είναι η μεγαλύτερη που έχει δεχτεί ποτέ η χώρα μας. Η επίθεση στο ελληνικό κοινοβούλιο φέρεται να έχει γίνει χθες, δυο μέρες πριν από την ημερομηνία που είχαν προειδοποιήσει να «χτυπήσουν» οι Anonymous, σε ένδειξη συμπαράσταση για τις απολύσεις και το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SecNews, τις οποίες όμως μεταδίδει με επιφύλαξη, μαζί με την επίθεση υπήρξε και διαρροή δεδομένων, αφού στόχος ήταν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής.
Όπως γράφει το SecNews, τα ακριβή στοιχεία της κυβερνοεπίθεσης στη Βουλή απεστάλησαν μέσω ανώνυμου e-mail με απόκρυψη ταυτότητας αποστολέα ενώ αναρτήθηκε σε γνωστό δικτυακό τόπο επικοινωνίας των Anonymous του εξωτερικού, προκήρυξη όπου αναφέρουν τους λόγους που πραγματοποίησαν το χτύπημα εναντίον της Βουλής.

Read More

And More