Οι διάσημες ανορεξικές δίδυμες πέθαναν από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους!

Τραγικό ήταν το τέλος των 42χρονων δίδυμων αδερφών Clare και Rachel Wallmeyer. Οι δύο γυναίκες έγιναν γνωστές για την μάχη τους με την νευρική ανορεξία και τώρα έρχονται ξανά στο προσκήνιο με τον θάνατό τους…
src=/files/Image/NEWS/2012/AUGOUSTOS/28-08/anore3.jpg
Μία φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην περιοχή Geelong κοντά στη Μελβούρνη της Αυστραλίας τους στοίχισε τη ζωή.

Η μία από τις αδερφές άφησε την τελευταία της πνοή εγκλωβισμένη από τις φλόγες ενώ η δεύτερη υπέκυψε στα βαριά εγκαύματά της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η Clare και Rachel είχαν εμφανιστεί πολλές φορές στην αυστραλιανή τηλεόραση για να μιλήσουν για το πρόβλημά τους.

Σε μία από τις συνεντεύξεις τους είχαν εξομολογηθεί πως δεν είχαν ερωτευτεί ποτέ, ούτε κατάφεραν να έχουν μία κανονική δουλειά και πως πίστευαν πως ήταν θέμα χρόνου να πεθάνουν. Μαζί.

“Τουλάχιστον θα πεθάνουμε μαζί”, είχε πει η Rachel. “Το να είμαι με τη Rachel… κάνει λίγο πιο εύκολο το θάνατο”, είχε πει η αδελφή της. Έτσι κι έγινε….

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι η φωτιά ξεκίνησε από ατύχημα. Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε πως παλαιότερα η Rachel είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας της Clare. Βέβαια, η κατηγορία αργότερα αποσύρθηκε.

Οι δύο αδερφές είχαν αναπτύξει σοβαρές διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία τους χάνοντας ακόμα περισσότερο βάρος όταν “εθίστηκαν” στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Εκείνες περιέγραφαν τον εαυτό τους ως τελειομανείς… Το βάρος της καθεμιάς έφτασε λίγο πάνω από τα 25 κιλά. Ο σκελετός τους, σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν σαν να ανήκε σε μία γυναίκα 70 έως 100 ετών!

Δες πως μετέδωσαν τον θάνατό τους στο 7News:

Read More

And More