Α. Λιβιτσάνου: Πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να με κερδίσει ολοκληρωτικά!

Η Άντα Λιβιτσάνου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού “Hello” και μιλά για τον ρόλο της στο “Rent”, τον έρωτα και τις λάθος επιλογές που έχει κάνει στο παρελθόν…

Για την 3η χρονιά συμμετοχής της στην μουσικοθεατρική αυτή παράσταση

“Έχω την εντύπωση ότι δεν θα βαρεθώ το έργο ποτέ. Είναι ορισμένες δουλειές που έχω κάνει, στις οποίες θα μπορούσα να υποδύομαι τους ρόλους τους συνέχεια… Φέτος η διανομή έχει ανανεωθεί κι αυτό με βοηθάει και με χαλαρώνει.”

Για τον ρόλο της και τις ομοιότητες με τον χαρακτήρα της

“Εγώ δεν είμαι τόσο εκδηλωτική και αντισυμβατική, αλλά θα ήθελα πολύ να είμαι. Πάντα αντιδρούσα, απλώς δεν αντιδρώ με τον τρόπο που το κάνει η ηρωίδα μου στο έργο. Δεν θα τολμούσα να το κάνω…”

Έχει κάνει λάθος επιλογές στον έρωτα;

“Εννοείται, αλλά στην πορεία τις άφησα πίσω μου. Άλλες φορές εύκολα, άλλες δύσκολα. Το θέμα πάντως είναι να φύγει! Ό,τι φεύγει και γυρίζει πίσω μπορεί να είναι για πάντα δικό σου, ό,τι δεν ξαναγυρνάει δεν ήταν δικό σου ποτέ.”

Επενδύει σ’ εκείνον;

“Θέλω πολύ χρόνο για να επενδύσω σε έναν έρωτα. Γενικά, δεν αφήνομαι εύκολα και πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να με κερδίσει ολοκληρωτικά.”

Έχει νιώσει να βασανίζεται από έναν άντρα;

“Βέβαια. Έχω υπάρξει σε καταστροφικές σχέσεις και έφυγα τρέχοντας. Δεν λειτουργώ πολύ καλά κάτω από πίεση ή όταν νιώθω καταπίεση στην προσωπικότητά μου.”

Διαβάστε περισσότερα στο “Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More