Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Βαρδή – Δίνει την πιο μεγάλη μάχη του

Ο Αντώνης Βαρδής δίνει την πιο μεγάλη μάχη του. Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής μπήκε ξανά στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που είχε στην υγεία του.

Στο πλευρό του είναι συνεχώς και ο γιος του Γιάννης. Ο νεαρός τραγουδιστής μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, έξω από το νοσοκομείο, γράφοντας στη λεζάντα: “το δεύτερο σπίτι μου”.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Γιάννης μιλώντας για την περιπέτεια υγείας του του πατέρα του είχε δηλώσει: “Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία. Ο πατέρας μου είναι σε θέση να κατανοήσει το συμβαίνει γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει…”

Στο πλευρό του Αντώνη Βαρδή εκτός από τον γιο του, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, είναι και η κόρη του Καλλιστώ, η σημερινή σύντροφός του Φιλοθέη καθώς και ο ετεροθαλής αδερφός του, Χρήστος Δείξιμος.

Ο γιος του τραγουδιστή, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, υποστηρίζει πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι απλά πρέπει ο πατέρας του να παλέψει κι εκείνος με ανεβασμένη ψυχολογία.

Read More

And More