Α. Ευρυπίδη στο Μίλα: “Η μητέρα που πέθανε λόγω λανθασμένης διάγνωσης”

Για την απώλεια της μητέρας της πριν από τέσσερα χρόνια μίλησε σήμερα το πρώην μοντέλο Άντζελα Ευριπίδη στην Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε από τη ζωή εξαιτίας λάθος διάγνωσης των γιατρών. Η Άντζελα μίλησε μάλιστα για το πόσο δύσκολο ήταν να ξεπεράσει τον θάνατό της.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ της άρεσε πολύ να περπατάει, να βρίσκεται με τις φίλες της, κάποια στιγμή δεν μπορούσε να το κάνει αν δεν υπήρχε αυτοκίνητο να την πηγαίνει στο μέρος που ήθελε. Πήγαμε λοιπόν σε κάποιους γιατρούς για να το τσεκάρουμε πιο εντατικά και είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που επιβάλει την εισαγωγή της μητέρας μου στο νοσοκομείο.

Και συνέχισε: Όταν μάλιστα άρχισε να σκάει το δέρμα της και να πρήζονται τα πόδια της, πήγαν σε έναν δερματολόγο, που ούτε κι εκείνος δεν κατάλαβε ότι το πρόβλημα προερχόταν από την καρδιά της και έκρινε ότι αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι είχε το αερόθερμο κοντά στα πόδια της.

Η κατάσταση όμως έφτασε στο απροχώρητο με την μητέρα της Άντζελας Ευριπίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει καλά, ούτε καν να κοιμηθεί.

Έτρεξαν λοιπόν σε έναν ακόμα γιατρό, ο οποίος τους είπε ότι είναι στο τελευταίο στάδιο λίγο πριν πάθει ανακοπή και μάλιστα τους μάλωσε ότι άργησαν πολύ να το ψάξουν. Δυστυχώς όμως ήταν αργά και η μητέρα της λίγο καιρό αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο χαμός της μητέρας μου ήταν το κομβικό σημείο που μου άλλαξε όλη μου τη ζωή. Δυσκολεύτηκα πολύ να διαχειριστώ την απώλειά της γιατί δεν το περίμενα. Όταν μας είπαν ότι η μητέρα μου πεθαίνει άρχισα να σκέφτομαι ότι κάπου έχω κάνει κι εγώ λάθος. Ότι δεν την πήγα στους κατάλληλους γιατρούς και δεν έδειξα τη σωστή αντιμετώπιση, είπε.

Read More

And More