Τα κτήνη του Κλίβελαντ φωτογραφίζονταν μπροστά από το κολαστήριο των τριών γυναικών!

Η ανατριχιαστική ιστορία απαγωγής και χρόνιας ομηρείας που συγκλονίζει τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον κόσμο έχει προεκτάσεις που δείχνουν πως τα ανθρωπόμορφα κτήνη που κρατούσαν πάνω από 10 χρόνια φυλακισμένες τις 3 γυναίκες δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail, ο ένας εκ των τριών αδελφών, ο Αριέλ Κάστρο συνήθιζε να φωτογραφίζεται μπροστά από την πόρτα που οδηγούσε στο κολαστήριο των τριών γυναικών. Κλεισμένη με λουκέτο η πόρτα που οδηγούσε στο υπόγειο και στο γκαράζ ήταν απαγορευμένη για την οικογένειά του όπως λέει ο ίδιος του ο γιός.
Φωτογραφίες από το 2001 δείχνουν τον Κάστρο να στέκεται μπροστά από την πόρτα. Ήδη τότε, ένα από τα θύματά του, η Μισέλ Νάιτ ήταν αγνοούμενη για έναν χρόνο.

/

Ο 31χρονος γιος του Κάστρο περιγράφει ιστορία με τον πατέρα του να τον ρωτάει αν πιστεύει ότι θα λυθεί ποτέ το μυστήριο της απαγωγής ενος άλλου απο τα θύματα της Αμάντα Μπέρι.
Λέει επίσης ότι η μητέρα του, η οποία δεν ζει πια, είχε εγκαταλείψει τον Κάστρο γιατί την χτυπούσε και την κακοποιούσε.
Κανένας δεν είχε δει τον διαζευγμένο εδώ και χρόνια Κάστρο με γυναικεία συντροφιά, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να εμφανίζεται στην κατοικούμενη κυρίως από λατινοαμερικανούς εργατική συνοικία με ένα εξάχρονο κορίτσι. Ο ίδιος είπε στους γείτονες ότι επρόκειτο για το παιδί της συντρόφου του.
Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι όταν οικογένεια και οι φίλοι της αγνοούμενης γυναίκας από το Κλίβελαντ, Τζίνα Ντεχεσούς, έκαναν ολονυκτία τον περασμένο μήνα τιμώντας τα εννέα χρόνια από την εξαφάνισή της, συμμετείχε και ο Κάστρο! Διάβασε λεπτομέρειες και δες φωτογραφίες στο Newsit

Read More

And More