«Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος της απαγωγής – Ο 26χρονος τα οργάνωσε όλα» υποστηρίζει ο 72χρονος

Όσο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την απαγωγής του 26χρονου, γιου γυναίκας γιατρού, τόσο πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση.

Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν, την Παρασκευή, στον ανακριτή για να απολογηθούν. Όλοι τους ομολόγησαν πως εμπλέκονται στην απαγωγή. Οι έξι από τους επτά «έδειξαν» ως εγκέφαλο της απαγωγής τον 72χρονο, στενό φίλο της οικογένειας του νεαρού και υποστηρίξαν πως ο 26χρονος είναι ζωντανός, αλλά ο μοναδικός που ξέρει που βρίσκεται είναι ο «εγκέφαλος» της σπείρας.
Από την πλευρά του, όμως, ο 72χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιμένει σε αυτά που έχει υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή. Ότι ναι μεν συμμετείχε στην απαγωγή αλλά δεν είναι εκείνος που την οργάνωσε. Ως «εγκέφαλο» εμφανίζει το ίδιο το θύμα. Αποκάλυψε επίσης ότι ο νεαρός είναι υιοθετημένος από τη γιατρό, η οποία κατάγεται από εύπορη οικογένεια.
Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του ο 72χρονος, ο 26χρονος έλαβε ένα τηλεφώνημα στις 9 Αυγούστου και ενώ βρισκόταν στο Διακοφτό με τη μητέρα του για διακοπές. Της είπε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα και φεύγει για να γυρίσει στην Καλλιθέα. Δεν της αποκάλυψε όμως ποτέ ποιος τον πήρε τηλέφωνο και γιατί έπρεπε να φύγει τόσο βιαστικά.

Διάβασε αναλυτικά όλη την υπόθεση στο Newsit

Read More

And More