Θωμαή Απέργη: Αδύνατη όσο ποτέ! Φωτογραφίες

Είναι από τις πιο ωραίες και βαθιές φωνές στην Ελλάδα. Μελαχρινή με εξωτική ομορφιά, η Θωμαή Απέργη καταφέρνει με το ταλέντο της και την εμφάνισή της να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ποτέ το πρόβλημα που είχε στην εφηβεία της με τα παραπανίσια κιλά της και έχει μιλήσει πολλές φορές για τον άσχημο τρόπο που την αντιμετώπιζαν για τα κιλά της. Από τότε έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να χάσει κιλά και πάντα στις συνεντέυξεις της μιλάει για τις προσπάθειές της για το σώμα της.

Tον τελευταίο καιρό η Θωμαής έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Στα πιο αδύνατά της που την έχουμε δει από την αρχή της καριέρας της.

Από τις τελευταίες της φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram:

/

/

/

Τον Ιούλιο του 2013 είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People: Δεν τρώω τα πάντα. Στο διατροφολόγο μου αποφεύγω τους υδατάνθρακες, το ψωμί, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το πολύ λάδι. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Πάντως, εξακολουθώ να έχω άγχος για τα κιλά μου, γιατί το τελευταίο διάστημα έχασα μεν πέντε, αλλά όχι με σωστό τρόπο, αφού έτρωγα μόνο ένα φρούτο, τόνο σε νερό, μια σαλάτα χωρίς λάδι. Γενικά έχω μεγάλο άγχος με το βάρος μου και προσέχω πολύ. Αγχώνομαι ακόμα και για την κυτταρίτιδα και νιώθω ενοχές που τους τελευταίους μήνες δεν γυμνάζομαι.”

Με τον Κώστα Μαρτάκη το Νοέμβριο του 2014 σε εμπορικό κέντρο:

/
Δες παλαιότερες φωτογραφίες της






Read More

And More