Το συγκινητικό μήνυμα της Θωμαής Απέργη λίγο πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στη Eurovision στη Σουηδία με τα χρώματα της Ελλάδας θα διεκδικήσει απόψε η Θωμαή Απέργη με το “One Last Kiss” αντιμετωπίζοντας την Αγγελική Ηλιάδη, τον Alex Leon με την Georgina και τους Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη.
Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού, η νεαρή τραγουδίστρια από την Τήνο έστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους της στο Facebook, λέγοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς που την πίστεψαν και της έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες που έχει στο πλευρό της.
Διάβασε το συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε χθες βράδυ η Θωμαή Απέργη:
“Προσοχή η κίνηση αυτή δεν είναι κίνηση λαϊκισμού, δεν προσπαθώ να με ψηφίσει κανείς, έτσι και αλλιώς όσοι είχαν σκοπό να το κάνουν θα το κάνουν! Δεν ξέρω αν αύριο(σ.σ. Δευτέρα) είναι η πιο σημαντική μέρα στην μουσική μου πορεία που τώρα ξεκινά, ίσως είναι από την άποψη ότι θα εμφανιστώ μπροστά σε τόσα αυτιά & μάτια με μιας! Η καρδιά μου όμως δε θα χτυπάει λιγότερο ή περισσότερο από όσο όταν ερμηνευώ με τον Κώστα και το Γιώργο το in my solitude, έτσι όπως δάκρυσα την πρώτη φορά στην πρόβα μας.
Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη για αυτό έχω την αναγκή να εκφραστώ. Είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ, περήφανη, από την ΤΗΝΟ της Παναγίας και κυρίως των χωριών, ξέρω να μυρίζω το χώμα και τη θάλασσα μαζί. Ό,τι και αν γίνει αύριο (σ.σ. Δευτέρα), νιώθω ευλογημένη και πολύ τυχερή, η ζωή η ΑΓΑΠΗ και η θετική ενέργεια είναι μέσα μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, όμως εσείς θέλω να ξέρετε πως το χαμόγελο που βλέπετε συνέχεια είναι πηγαίο και αληθινό.
Μακάρι να καταφέρω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στη EUROVISION, ειδικά αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη να φανεί ως μια χώρα που επιβιώνει με χαμόγελο, ΑΓΑΠΗ, αυθεντικότητα, ακεραιότητα, πειθαρχία, ποιότητα και ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Αν δεν τα καταφέρω πάλι η ίδια θα είμαι θα μελετάω sarah vaughan και carmen mc rae, θα κλαίω και θα γελάω!
Όλα τα οφείλω στους γονείς μου που εκτός από τις αξίες και τις βάσεις που μου έδωσαν μου μετέδωσαν τη δύναμη της επικοινωνίας, τη δύναμη της συναισθηματικής νοημοσύνης… Και πιστέψτε με όλα αυτά ειναι ΑΡΡΗΚΤΑ δεμένα με τη ΜΟΥΣΙΚΗ=επικοινωνώ, ΝΙΩΘΩ.
Τίποτε δεν μπορώ να καταφέρω μόνη, έχω στο πλευρό μου τους ανθρώπους ΜΟΥ, την οικογένεια της PANIK τη Vally Argiropoulou τη Denia Metaxa και τη Sonia Rodiadi που είναι εκεί για μένα 24ώρες τη μέρα. Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου δεν ξεχνάω ΚΑΝΕΝΑΝ, σας ευχαριστώ από καρδιάς. ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στον Agis Nikolakopoulos που έγραψε τους στίχους στο ONE LAST KISS και με φωτίζει καθημερινά με τη γνώση και τη σοφία του, στο Giorgos Gekas για τη φοβερά catchy σύνθεσή του καθώς και το SOUMKA για την εξαιρετική παραγωγή, μακάρι να είχαμε μαζί μας και τον Αχιλλέα Διαμαντή.
Το τραγούδι ΜΑΣ λοιπόν, έχει την ουσία της ελληνικότητας,ελληνική ΨΥΧΗ!!!

Read More

And More