Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.02.2011 | 08:38

Η Δευτέρα της ταλαιπωρίας - Απεργίες στα ΜΜΜ και μηχανοκίνητες πορείες

Η Δευτέρα της ταλαιπωρίας - Απεργίες στα ΜΜΜ και μηχανοκίνητες πορείες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποφάσισαν οι εργαζόμενοι την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου, η οποία θα γίνει την Τρίτη, ενώ σήμερα εισέρχεται στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Συγκεκριμένα, σήμερα από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ.

Οι εργαζόμενοι πέρα από την 24ωρη απεργία την Τρίτη προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις όλη την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά οι οριστικές αποφάσεις λήφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής των εργαζομένων σε όλα τα μέσα.

Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε και το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων και της πορείας που θα πραγματοποιήσουν την Τρίτηστη Βουλή, την ημέρα δηλαδή που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο.

Σήμερα το πρωί στις 11:00 αναμένεται να παραλύσει όλο το κέντρο και οι πολίτες να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα καθώς πέρα από τη στάση εργασίας, αναμένεται να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία από την πλατεία Κοτζιά με άγνωστη κατεύθυνση. 

Αύριο θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή, όπου αναμένεται να καθίσουν έξω από το Κοινοβούλιο μέχρι το βράδυ όπου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για το νομοσχέδιο.

Την ίδια ώρα, και ενώ οι πολίτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Γολγοθά της μετακίνησης, έρχεται ο Προαστιακός και ανακοινώνει πως από σήμερα ισχύουν νέες τιμές στα εισιτήρια τα οποία θα ακριβύνουν σε κάποιες περιπτώσεις έως και 50%, ενώ παραλληλα θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποια δρομολόγια λόγω τεχνικών εργασιών.

Παράλληλα, σοβαρά προβλήματα και μεγάλες καθυστερήσεις αναμένεται και στα δρομολόγια του ΟΣΕ, όπου έρχονται τα πάνω κάτω, με μεγάλες αλλαγές στα δρομολόγια, πολλά εκ των οποίων καταργούνται.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10