Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.10.2012 | 09:25

Διήμερο απεργιών σήμερα και αύριο - Ποιοι απεργούν

Διήμερο απεργιών σήμερα και αύριο - Ποιοι απεργούν
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε απεργιακό κλοιό θα είναι η χώρα καθώς ετοιμάζουν κινητοποιήσεις διάφοροι επιστημονικοί φορείς, ενώ την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία.

Σήμερα απεργούν δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα δρομολογούμενα νέα φορολογικά μέτρα, την υπαγωγή του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) στον ΕΟΠΥΥ, την κατάργηση της ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου κ.λπ.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι απεργούν πανελλαδικά, εκτός από αύριο, και τις επόμενες δύο μέρες, δηλαδή στις 18 και στις 19 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αύριο στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60), συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων (δικηγόρων, μηχανικών, κ.λπ.), στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που έχουν αποφασίσει. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης, αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία του ΔΣΑ, του ΤΕΕ και των άλλων Συλλόγων.

24ωρη απεργία την Τετάρτη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κήρυξε η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ.

Σε νέα 24ωρη πανεργατική απεργία αύριο, ημέρα που αρχίζει η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Στις 10:30 θα γίνει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10