Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.12.2012 | 10:17
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Αυτή η γυναίκα απολύθηκε από τη δουλειά της γιατί ήταν πολύ... ελκυστική!

Αυτή η γυναίκα απολύθηκε από τη δουλειά της γιατί ήταν πολύ... ελκυστική!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η γυναίκα που βλέπεις στη φωτογραφία λέγεται Melissa Nelson είναι μια 32χρονη μητέρα,  και απολύθηκε από την δουλειά της, με την αιτιολογία ότι ήταν πολύ ελκυστική!

H Melissa εργαζόταν για 10 ολόκληρα χρόνια ως γραμματέας του οδοντιάτρου James Knight και είχε τη φήμη της καλής υπαλλήλου. Ο οδοντίατρος όμως την απέλυσε, λέγοντας ότι τον τελευταίο καιρό τα στενά ρούχα που φορούσε, του αποσπούσαν την προσοχή και ότι η Μelissa, αποτελούσε απειλή για τον γάμο του!

/

Το δικαστήριο που δίκασε την υπόθεση δικαίωσε τον οδοντίατρο που απέλυσε την 32χρονη με τον ισχυρισμό ότι οι εργοδότες που βρίσκουν τις υπαλλήλους τους ακαταμάχητα ελκυστικές, μπορούν και πρέπει να τις απολύουν!! Τι κι αν η Melissa δήλωσε ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε ερωτικά για το αφεντικό της. Οι δικαστές ήταν ανένδοτοι και τώρα εργάζεται ως σερβιτόρα για να συμπληρώσει το οικογενειακό της εισόδημα.

/

Προσωπική μας άποψη βλέποντας την φωτογραφία του οδοντίατρου, υποψιαζόμαστε ότι η 32χρονη απολύθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του αφεντικού... Εσύ τι πιστεύεις;

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10