Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2013 | 17:50

Κινηματογραφική απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου στη Βούλα!

Κινηματογραφική απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου στη Βούλα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Κινηματογραφική απόπειρα απαγωγής γιού πολύ γνωστού εφοπλιστή έγινε το μεσημέρι στην Βούλα. Όλα έγιναν το μεσημέρι την ώρα που ο Κίκος Μαρτίνος, γιος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου έβγαινε από τα γραφεία της εταιρείας.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες με ένα κλειστό φορτηγάκι και ένα άσπρο σιτροέν επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον γιο του εφοπλιστή την ώρα που ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από την εφοπλιστική εταιρεία.

Ο γιός του εφοπλιστή με ένα αυτοκίνητο μεγάλο σε όγκο, ανεβαίνει την οδό Αιόλου. Στην συμβολή της με την Ηρακλειδών υπάρχει το πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Το κλειστό φορτηγάκι των επίδοξων απαγωγέων μπαίνει στο πάρκινγκ και βγαίνει μπροστά από το αυτοκίνητο του γιού του εφοπλιστή προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν. Από το φορτηγάκι βγαίνουν τρία άτομα με όπλα τα οποία στρέφουν εναντίον του υποψήφιου θύματός τους.
Ταυτόχρονα πίσω από το αυτοκίνητο του γιου του εφοπλιστή εμφανίζεται ένα άσπρο σιτροέν.
 
Εκείνος, δεν χάνει την ψυχραιμία του και κάνει όπισθεν διεμβολίζει το σιτροέν και συνεχίζει με την όπισθεν και επιστρέφει στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Βουλιαγμένης 141 και Αιόλου.
Οι δράστες έκαψαν επι τόπου το βανάκι και στην οδό Αθηναϊδος και Πάτμου έκαψαν το σιτροέν.

Δες όσα έγιναν λεπτό προς λεπτό στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10