Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Τρυφερά φιλιά έξω από το σπίτι τους, λίγο πριν τη γέννα!

Σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και αυτό δεν κρύβεται πια. Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα και την Ρούλα Ρέβη, που παρόλο που αρνούνται να απαντήσουν για το αν περιμένουν ή όχι μωρό, έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης.
Ο φωτογραφικός φακός της Real News, τους απαθανάτισε στο Κολωνάκι, κάτω από το σπίτι τους. Εκεί με total black look και φουσκωμένη κοιλίτσα, η μέλλουσα μαμά περίμενε τον καλό της που επέστρεφε από γυρίσματα. Μόλις τον είδε έπεσε στην αγκαλιά του και άρχισαν τα τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα μάλιστα, με το δημοσίευμα, το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα μωρό και ο Αποστόλης προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την έγκυο σύζυγό του. Εκείνη, πάλι, έχει σταματήσει το φορτωμένο πρόγραμμά της και κάνει επιλεκτικά κάποιες δουλειές, ώστε να μην κουράζεται πολύ αυτήν την περίοδο!

Μάλιστα, το μωράκι που περιμένουν, αναμένεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, και τον γάμο τους, που έγινε πέρσι το καλοκαίρι στο Μπέβερλι Χιλς.

Read More

And More