Ρ. Ρέβη: Φωτογραφίζει τον αγαπημένο της, Αποστόλη Τότσικα, τον αδερφό του και τον μπαμπά τους!

Στον φωτογραφικό φακό της αγαπημένης του Ρούλας Ρέβη ποζάρει ο Αποστόλης Τότσικας για γνωστό κυπριακό περιοδικό. Δεν είναι η πρώτη φορά! Το ξεχωριστό με αυτή τη φωτογράφιση είναι ότι μαζί του φωτογραφίζονται ο αδερφός του Θανάσης και ο μπαμπάς του Γιάννης.

Οι άντρες της οικογένειας Τότσικα ενώνονται όχι μόνο για χάρη της φωτογράφου των Star και το τρέχον τεύχος του περιοδικού αλλά και για τη νέα ταινία «RHESUS».

Την σκηνοθεσία της υπογράφει ο Θανάσης Τόστικας και πρωταγωνιστούν ο αδελφός του, αλλά και ο πατέρας τους, ο οποίος είναι βετεράνος ηθοποιός.

Ο Αποστόλης είναι το “ζιζάνιο” της οικογένειας, ο Θανάσης η ήρεμη δύναμη και ο κύριος Γιάννης ένας πατέρας έχει τρομερή αδυναμία στους γιους του. Και οι τρεις μαζί, σε μία σπάνια φωτογραφική συνάντηση, ποζάρουν με χαρά στην αγαπημένη τους Ρούλα!

Πατέρας και γιοι μιλούν στην συγκεκριμένη συνέντευξη για τη σχέση τους, θυμούνται στιγμές από την παιδική ηλικία ενώ ανοίγουν το κεφάλαιο γυναίκες στη ζωή τους…

Για τον Αποστόλη, η γυναίκα της ζωής του είναι η Ρούλα. Στην ίδια ποζάρει και για το περιοδικό Elle μιλώντας για την παράσταση η οποία ανεβαίνει στη σκηνή του 104 Black Box στο Γκάζι με τίτλο “Το φιλί της γυναίκας αράχνης”

Ο τηλεοπτικός Σήφης από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Μπούσκο” θα ενσαρκώσει αυτή τη φορά, στην διασκευή του βιβλίου του Αργεντινού Μανουέλ Πουίγκ, τον επαναστάτη Βαλεντίν.

“Όλοι οι ρόλοι είναι δύσκολοι. Το μεγάλο στοίχημα είναι να τον κάνω να δείχνει αληθινός” λέει ο Αποστόλης για το χαρακτήρα που υποδύεται. Ο ίδιος δουλεύει ασταμάτητα και αρνείται να δεχτεί την αποτυχία ως ενδεχόμενο και τη δυσμενή κατάσταση της χώρας ως δικαιολογία. “Δεν μπορώ να περιμένω να τελειώσουν όλα αυτά για να φτιάξω τη ζωή μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Και αυτό είναι μια μικρή επανάσταση, όπως κι η “αληθινή αγάπη” για τον ίδιο.

Read More

And More