Δ. Αποστόλου: “Ο Σεργιανόπουλος είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν”

Μετά την συγκλονιστική κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Νίκου Σεργιανόπουλου, με αφορμή τη δίκη για τη δολοφονία του ηθοποιού. Ο γνωστός σεναριογράφος μιλάει με ειλικρίνεια που σοκάρει για τον φίλο του και συνεργάτη καθώς ήταν από εκείνους που πήγε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στον τόπο του εγκλήματος.

“Πήγα, είδα, κατάλαβα περισσότερα από όσα έπρεπε και σηκώθηκα κι έφυγα”, είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αφήνοντας αμφιβολίες για το αν όντως δολοφόνος του Νίκου είναι ο Γεωργιανός που φυλακίστηκε και κατηγορείται.

“Πιστεύω ότι τα έχουν φορτώσει όλα σ’ αυτόν τον τυπάκο. Δεν ξέρω αν είναι ή όχι ο δολοφόνος. Από ότι είχα ακούσει και δει το έγκλημα παραήταν βίαιο για έναν τέτοιο χαχόλο τύπο. Πιστεύω ότι κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω, δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και ούτε νομίζω ότι θα τα ψάξει και κανείς”, συνέχισε στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο ηθοποιός ήταν μια βασανισμένη ψυχή: “Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι αυτή η ψυχούλα που έφυγε, η οποία ήταν πολύ βασανισμένη. Ο Νίκος είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν, τον θάψαμε εκείνη την ημέρα. Ήταν μια πολύ… καταραμένη ψυχή, αλλά με την ποιητική έννοια του Μπωντλαίρ. Πιστεύω ότι κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολλή βία για να βγει από μέσα του, λες και είναι ένα κουσούρι, ένα κακό σπυρί που σπάει και καθαρίζει το δέρμα, κάπου εκεί λοιπόν τον είχαν σκοτώσει. Απλώς τον θάψαμε στα 46 μετά.”

Read More

And More