Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2014 | 14:42

H Aquafresh® High Definition Whit, κάνει πάρτι! Κάνε το εσωτερικό σου χαμόγελο να λάμψει!

H Aquafresh® High Definition Whit, κάνει πάρτι! Κάνε το εσωτερικό σου χαμόγελο να λάμψει!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Aquafresh® High Definition White, η οδοντόκρεμα που μας βοηθά να «ξεκλειδώσουμε» το πιο φωτεινό χαμόγελο που κρύβουμε μέσα μας, σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι,  με σκοπό να αναδείξουμε όλοι το εσωτερικό μας χαμόγελο!

Το Σάββατο 15 Μαρτίου, 12:00 με 18:00, στο Golden Hall και την Κυριακή 16 Μαρτίου, 12:00 με 18:00 στη Μαρίνα Φλοίσβου, το κοινό θα συμμετέχει σε ένα ξεχωριστό πάρτι που διοργανώνει η Aquafresh για το «εσωτερικό μας χαμόγελο». 

Tο ρυθμό θα δίνει η Έρρικα Πρεζεράκου που με τη μέθοδο Replayce, θα ξεσηκώνει τους συμμετέχοντες με πολλά παιχνίδια και δράσεις, με στόχο να βρούμε λόγους να χαμογελάμε και να ξεκινάμε κάθε μέρα με ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Και τις δυο ημέρες, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sfera 102.2 θα εκπέμπουν ζωντανά και θα μεταφέρουν στους ακροατές τον παλμό του πάρτι, ενώ θα διασκεδάζουν το κοινό που θα συμμετέχει με τις μουσικές τους επιλογές.  

Σάββατο 15/03-  η Γιώτα Τσιμπρικίδου και η Ελένη Κολοκοτρώνη
Κυριακή 16/03 - η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Λιανός
 
Μεταμορφώστε και φωτίστε την καθημερινότητά σας με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που μπορεί να σας δώσει ένα λαμπερό χαμόγελο! Τώρα, με τη νέα Aquafresh® High Definition White πάντα βρίσκεις λόγους για να χαμογελάς!
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10