Κ. Αργυρός: Ηχογραφεί στο studio τα νέα του τραγούδια! Φωτογραφίες

Στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα του τραγούδια βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το νέο του τραγούδι “Να της πεις”.
Μετά τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, από τον Γιώργο Θεοφάνους που έφτασαν και παραμένουν στις υψηλότερες θέσεις των charts “Ποτέ Ξανά” και “Παιδί Γενναίο” καθώς και το “Θα σ’ εκδικηθώ” και “Μια Νύχτα Κόλαση” ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής της νέας γενιάς έρχεται να μας ξεσηκώσει με το νέο του single.

Αυτή την φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά στο στούντιο το δίδυμο των επιτυχιών, τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου. Ένα πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς είναι το νέο τραγούδι με τίτλο “Να της πεις”. Ένα πολύ δυναμικό τραγούδι που σίγουρα θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό ακροατή!
Το “Να της πεις” κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα δίσκων απ’ την Cobalt Music και αποτελεί τον προπομπό του ολοκληρωμένο album του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Read More

And More