Το #ArGOODaki συνεχίζει το ταξίδι του στα ακριτικά νησιά

Καμία η φορά η αγάπη σε κάνει να φτάσεις πιο ψηλά και πιο μακριά απ’ ότι θα μπορούσες να φανταστείς. Η αγάπη δεν έχει όρια και μπορώ να στο αποδείξω. Βασικά, θα βάλω το #ArGOODaki να στο αποδείξει…

Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s, ο πλέον καταξιωμένος και αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, έχοντας υποστηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, μας καλεί και φέτος για 13η χρονιά να συμμετέχουμε ενεργά σε μια εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης.

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki σχεδιάζει και υλοποιεί μια ακόμα ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, αγκαλιάζοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ArGOODaki βρίσκεται κοντά στα παιδιά των ακριτικών νησιών. Πέρυσι, είχε επισκεφτεί τα ακριτικά νησιά Ληψοί, Τέλενδος και Ψέριμος!

Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας, Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος.


To ArGOODaki έφτασε στα Ψαρά


Το ArGOODaki επισκέφτηκε σχολείο στον Άγιο Ευστράτιο

Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ να εξαπλωθεί η αγάπη! Όλοι μαζί θα ενισχύσουμε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών των δύο ακριτικών νησιών με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

Mε κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας λούτρινων φίλων και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε έργα αφιερωμένα αποκλειστικά στα παιδιά κάνοντας πράξη το μήνυμα ότι: Η αγάπη δεν έχει όρια!

Read More

And More