Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.10.2011 | 15:37

Γ. Αρναούτογλου: “Δεν έχω λύσει το οικονοµικό µου πρόβληµα!”

Γ. Αρναούτογλου: “Δεν έχω λύσει το οικονοµικό µου πρόβληµα!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Επιστρέφοντας στο τηλεοπτικό σκηνικό με μια εκπομπή που έχει δοκιμάσει και στο παρελθόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, τις υπερβολικές αμοιβές και τις δικές του αποδοχές.
 
Για τη νέα του εκπομπή, ο γνωστός παρουσιασής δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”: “Υπάρχει µια διαφορετική Ελλάδα. ∆έκα χρόνια µετά βρίσκοµαι σε µια χώρα που δεν έχει σχέση µε το 2000, όταν πρωτογυρίστηκε η εκποµπή. Συναντώ βοσκούς µε λάπτοπ, ανθρώπους που άφησαν την πόλη και επέστρεψαν στα χωριά τους, συναντώ και πολύ απογοητευµένους ανθρώπους πια. Πρόσφατα µπήκα σε ένα φροντιστήριο µε την κάµερα και έπαθα σοκ µε αυτά που έλεγαν τα παιδιά. ∆εν µπορούν να πιστέψουν αυτό που συµβαίνει, δεν µπορούν να πιστέψουν ότι δεν τους δίνεται καµία ευκαιρία”.
 
Αναφορικά με τις υπερβολικές αμοιβές και αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν ως “φούσκα”, ανέφερε: “∆εν τη θεωρώ “φούσκα”. Έτσι ήταν η τηλεόραση από τη γέννησή της ως πρόσφατα. Είκοσι χρόνια τώρα αυτό ήταν το δεδοµένο. Αυτό που ζούσαµε γενικά στην Ελλάδα ήταν µια “φούσκα”. Πιστεύω ότι απλώς είναι ένα τέλος εποχής. Εγώ θυµάµαι τη ζωή µου πριν από την τηλεόραση και ήταν πολύ δύσκολη σε οικονοµικό επίπεδο. Έχω νιώσει τι θα πει να µην έχεις λεφτά. Στην τηλεόραση πάντα ήταν καλά τα πράγµατα, απλώς τώρα αλλάζει µια εποχή... ∆εν µπορώ να το αιτιολογήσω διότι αν σου δώσει κάποιος χρήµατα το κάνει γιατί πιστεύει ότι θα του τα φέρεις. Αλλιώς δεν θα τα έπαιρναν όλοι όσοι τα πήραν. ∆εν δώρισε κανείς χρήµατα. Τώρα µας φαίνονται πολλά, τότε όµως ήταν φυσιολογικά”.
 
Για τις δικές του αποδοχές, παραδέχτηκε ότι έχουν μειωθεί πολύ. “Μειώθηκαν πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω όµως ότι πλέον δεν γίνεται διαφορετικά. ∆εν θα µπορούσα ποτέ για έναν σταθµό που µου έδωσε δουλειά τις καλές εποχές να µη δουλέψω στις δύσκολες µε λίγα. ∆εν γίνεται στα καλά µαζί και στα κακά χώρια. Και σας λέω ότι δεν έχω λύσει το οικονοµικό µου πρόβληµα”, είπε.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10