Γ. Αρναούτογλου: Τι αποκαλύπτει για τον αγώνα να μείνει σταθερός στα κιλά του;

Για τους τρόπους που μας διευκολύνουν να βάλουμε μπρος τον μεταβολισμό μας και να αυξήσουμε τις καύσεις του οργανισμού μας μιλούν στην εκπομπή “Όλα για την Υγεία mou” ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τον γνωστό παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ρωτά αν για εκείνον ο μεταβολισμός είναι εχθρός ή φίλος, πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή του και αν τελικά θεωρεί ότι ο αγώνας να παραμείνει κάποιος σταθερός στα κιλά του είναι άνισος.
Παράλληλα, οι ειδικοί αναφέρονται σε παράγοντες που μπορούμε να αλλάξουμε για να βελτιώσουμε τον μεταβολισμό, όπως ο έλεγχος των ορμονών και κυρίως της θυροξίνης, οι αλλαγές στον τρόπο διατροφής μας και όχι απαραίτητα στις τροφές που καταναλώνουμε, ο δραστήριος τρόπος ζωής μας και η συνεχώς αυξανόμενη σε ένταση άσκηση κ.ά.
Αναφέρονται, επίσης, στους παράγοντες που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, όπως είναι η ηλικία -καθώς μετά τα 30 έτη ο μεταβολισμός μας “γερνάει”- και το φύλο, αφού οι άνδρες είναι περισσότερο ευνοημένοι καθώς έχουν μεγαλύτερο μυϊκό από ότι λιπώδη ιστό σε σχέση με τις γυναίκες.

Read More

And More