Η επιστολή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε όλα τα ΜΜΕ για το νεογέννητο γιο του

Την σημαντικότερη υποχρέωση της ζωής του έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Αρνβαούτογλου εδώ και μερικές εβδομάδας. Ο παρουσιαστής του ANT1 έγινε πατέρας και μαζί με την σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να προστατέψει το παιδί του. Αυτός ήταν και ο λόγος που έστειλε επιστολή σε όλα τα μέσα να σεβαστούν τον νεογέννητο γιο του.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE μαζί του μας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με τους δημοσιογράφους απλά επειδή βιώνει μία πολύ σημαντική φάση στη ζωή του θέλει να την προστατέψει και κυρίως το παιδί του.

Η επιστολή είναι λέει τα εξής:

«Κύριοι/ες
Με την παρούσα μας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σεβόμενοι την οικογενειακή μου ζωή και στο πλαίσιο της προστασίας αυτής και από τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», δεν θα ήθελα να εμφανισθεί σε καμία φωτογραφία ή απεικόνιση με οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο μέσο η «εικόνα»- το πρόσωπο- του ανηλίκου τέκνου μου και δη καθ’ όλη τη διάρκεια της ανηλικότητάς του.

Παρακαλώ θερμά, όπως οι φωτογραφίες που θα απεικονίζουν το ανήλικο τέκνο μου να είναι ειδικά επεξεργασμένες (με ειδική σκιαγράφηση), ούτως ώστε επ’ ουδενί να εμφανίζεται το πρόσωπό του.

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Αρναούτογλου»

Read More

And More