Νέος έρωτας για τον Γ. Αρναούτογλου! Τι είπε ο γνωστός παρουσιάστης;

Καλεσμένος του Γιώργου και της Φαίης ήταν σήμερα το πρωί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο πλάτο που πριν λίγα χρόνια ήταν ο ίδιος οικοδεσπότης, κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα των καλεσμένων και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη…
Ο Γρηγόρης μίλησε για τις γυναίκες και πόσο επηρεάζει την εικόνα τους η τηλεόραση.”Πάρα πολλές γυναίκες της τηλεόρασης αδικούνται απο σχόλια. Υπάρχουν φοβερά καλά παιδιά και πολλές κυρίες, πραγματικές κυρίες που δουλεύουν στην τηλεόραση και έχουν το στίγμα με τη λογική ότι δουλεύουνε στην τηλεόραση”, είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τον έρωτα και το αν είναι σε σχέση, ο γνωστός παρουσιαστής προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, αλλά μετά τη δήλωση του φίλου του Αντώνη Ρέμου, για το νέο πρόσωπο που ήρθε στη ζωή του δήλωσε: “ε κάτι υπάρχει” και αποκάλυψε ότι δεν είναι από το χώρο της showbiz.
Την ίδια στιγμή απάντησε στο αν έχει σκεφτεί να κάνει σχέση με κοπέλα απο τον ίδιο χώρο: “Αυτά είναι ζητούμενα καρδιάς δεν τα ορίζεις!”
Τέλος, όσον αφορά το πως βλέπει την εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης είπε: “Όχι αλλαγμένη, πάρα πολύ καλή. Μου αρέσουν πολύ οι συνεντεύξεις σας. Δηλαδή, ακόμα και αν δεν θέλω να δω μαγειρική, ζώδια και αυτά δεν είμαι φαν της όλης ιστορίας – θα κάτσω να δω τη συνέντευξη”.

Read More

And More