Ωρόρα Αρζόγλου: “Θέλω ο πατέρας μου να είναι ο αυστηρότερος κριτής”

To όνομά της σημαίνει Ανατολή, και μάλλον αυτό επιδιώκει να κάνει με την παρθενική της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι! Η Ωρόρα Αρζόγλου εμπιστεύθηκε το πρώτο της βήμα στην ηθοποιία στον πατέρα της φυσικά, του Κώστα Αρζόγλου! Μαζί κάνουν εντατικές πρόβες, όπως διαβάζουμε στο ένθετο της εφημερίδας Real News!

Η Ωρόρα είναι η πρώτη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, την οποία και απέκτησε με την ηθοποιό Εστέλ Μαριόν. Από πολύ μικρή ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της. “Ήθελα πολύ να παίξω με τον μπαμπά μου. Ήταν κάτι που επιθυμούσα από μικρή. Νιώθω ασφάλεια δίπλα του και ταυτόχρονα φοβάμαι πολύ”!

Αν και ο Κώστας Αρζόγλου δεν ήθελε αρχικά η κόρη του να πάρει το δρόμο της υποκριτικής, ύστερα από αμέτρητες βραδιές συζήτησης μαζί της και με τη μητέρα της, πείστηκε πως η νεαρή το εννούσε “σοβαρά”! Η 27χρονη κοπέλα δεν κρύβει το άγχος της, παρά το γεγονός πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο σενάριο της παράστασης. Ακόμη μία δυσκολία είναι τα ελληνικά: “Δυσκολεύτηκα λίγο με τη γλώσσα. Εξακολουθώ να έχω προφορά. Ακόμη δεν μπορεί να φύγει”, εξομολογείται.

Πατέρας και κόρη θα ανεβάσουν το έργο “Ζουβέ-Ελβίρα” στο θέατρο ‘Τόπος Αλλού’, την 1η Απριλίου!

Read More

And More