Ashton Kutcher – Mila Kunis: συνεχίζουν τις βόλτες τους με φόρμες χωρίς να τους νοιάζουν οι φωτογράφοι!

Μπορεί η Mila Kunis να απομακρύνθηκε κακήν κακώς από τον οίκο Dior λόγω της ατημέλητης εμφάνισής της στα περιοδικά και στις παπαρατσικές φωτογραφίες. Μπορεί ο Ashton Kutcher να κινδυνεύει να χάσει μέρος της περιουσίας του από το διαζύγιο με την Demi Moore. ΄Ομως, οι δυο τους φαίνεται να μην ενδιαφέρονται καθόλου γι’ι αυτά!

Έτσι, το hot ζευγάρι του Hollywood, ο Ashton και η Mila, συνεχίζουν τις βόλτες τους με αθλητικό στιλ και χωρίς καθόλου επιτηδευμένη εμφάνιση! Η Mila Kunis μόλις τελείωσε το γυμναστήριο και πήγε να συναντήσει τον αγαπημένο της. Πριν, όμως, μιλούσε στο τηλέφωνο και κάτι φαινόταν να την απασχολεί…

/

Η Mila Kunis κλείνει το τηλέφωνο και πιάνει το κεφάλι της. Φαίνεται, ότι το τηλεφώνημα που δέχτηκε δεν ήταν καλό. Όμως, όταν συναντάει τον αγαπημένο της δείχνει πολύ καλύτερα!

Μετά το γυμναστήριο η Mila δεν αλλάζει καν ρούχα. Είναι σίγουρη ότι αρέσει στον Ashton έτσι κι αλλιώς. Απολαμβάνει ένα παγωτό και περπατάνε δίπλα- δίπλα όπως κάθε άλλο φυσιολογικό ζευγάρι. Από την άλλη, η μπλούζα του Ashton τα λέει όλα: “Thank you for loving”.

Read More

And More