Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση κυκλώματος κακοποιών! Βρέθηκαν οι εκτελεστές των Λαζαρίδη – Μαυράκη;

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή μία από τις μεγαλύτερες έρευνες στην ιστορία της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση ενός τεράστιου κυκλώματος κακοποιών, μεταξύ των οποίων δολοφόνοι, ληστές βομβιστές και εκβιαστές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μεταξύ των συλληφθέντων είναι και οι εκτελεστές των επιχειρηματιών Μπάμπη Λαζαρίδη και Γεράσιμου Μαυράκη, σύντροφοι τότε της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη και της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου.
Ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε δολοφονηθεί το Δεκέμβριο του 2008 στη Βούλα, βυθίζοντας στο πένθος την συζυγό του Αγγελική Ηλιάδη, που έμεινε μόνη στη ζωή με τον μοναχογιό τους. Η ίδια είχε πει στην αστυνομία, ότι ο συζυγός της “δεν είχε εχθρούς”.
Στα χέρια των αστυνομικών με εντάλματα σύλληψης βρίσκονται ήδη πάνω από 200 άτομα μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί που υπηρετούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα οι αστυνομικοί διαρρέουν πως έπιασαν και Αλβανούς εκτελεστές οι οποίοι ”ξέπλεναν” τα χρήματα που έβγαζαν από τα ”συμβόλαια” θανάτου αγοράζοντας ξενοδοχεία, σπίτια και οικόπεδα στην πατρίδα τους.
Ήδη έχουν ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες και οι εισβολές αστυνομικών σε σπίτια υπόπτων που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας, αλλά και εγκληματικές ενέργειες.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν για έρευνες σε σπίτια στο Περιστέρι στον Πειραιά, τα βόρεια προάστια της Αθήνας, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.
Πρόκειται για επιχείρηση-μαμούθ η οποία είναι βασισμένη σε δεκάδες χιλιάδες απομαγνητοφωνημένες σελίδες συνομιλιών αλλά και υλικό από βίντεο παρακολούθησης.

Read More

And More