Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.10.2011 | 07:03

Ποιος είναι ο μυστηριώδης αστρολόγος που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο;

Ποιος είναι ο μυστηριώδης αστρολόγος που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ποιος είναι αστρολόγος που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο και κατακλύζεται καθημερινά από  από τηλεφωνήματα; Αν δεν τον έχεις ανακαλύψει κι εσύ (πράγμα δύσκολο) ευκαιρία να τον γνωρίσεις σήμερα στο TLIFE! Ο λόγος για τον Λαέρτη, που μπορείς να βρεις στην κατηγορία ZΩΔΙΑ .

O Λαέρτης, όπως λέει ο ίδιος, μελετά την Αστρολογία, την Αριθμολογία και τη δύναμη της τράπουλας Ταρώ, εδώ και 20 χρόνια. Το ζητούμενο του, όπως ισχυρίζεται, ήταν και είναι να βοηθάει με τις προβλέψεις του και να κάνει τον κόσμο να δει την πραγματικότητα και τι θα συμβεί στο μέλλον.

O ίδιος μίλησε στο TLIFE και μας αποκάλυψε όλα όσα θα θέλουμε να ξέρουμε για τον αστρολόγο που αναδείχθηκε μέσα από το διαδίκτυο.

Πιστεύεις ότι πρέπει κάποιος να διαθέτει ένα φυσικό χάρισμα ώστε να μπορεί να ερμηνεύσει τους αριθμούς και τα άστρα σε σχέση με τα ζητούμενα των ανθρώπων;

Θα σας μιλήσω για εμένα προσωπικά. Το να έχω αυτές τις ικανότητες ήταν κάτι το συναρπαστικό για μένα. Παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι που το συζητούσα ανοιχτά. Δε μπορούσαν όλοι να καταλάβουν τον κόσμο του μεταφυσικού και συχνά με κορόιδευαν. Η μαντική αυτή ικανότητα ήταν κάτι το φυσικό για μένα, τις κάρτες Ταρώ τις έμαθα γρήγορα και εύκολα, αλλά η Αστρολογία μου πήρε πάρα πολλά χρόνια μάθησης και εξάσκησης. Η Αριθμολογία από την άλλη, είναι ένα βαθύ αντικείμενο έρευνας, που όσο περισσότερο τη μελετάς, τόσα περισσότερα ανακαλύπτεις.

Τι είδος ψυχισμού πιστεύεις ότι χρειάζεται για να αναπτυχθούν αυτά τα προσόντα; 
  
Με πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, πιστεύω ότι οι πραγματικά προικισμένοι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη επιθυμία για περαιτέρω εξέλιξη και μελέτη.
 
Πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις αυτές τις ψυχικές ικανότητες να λειτουργήσουν ή να διακοπούν. Υπάρχει κάποια διαδικασία για να μπορέσουν να λειτουργήσουν;

Οι περισσότερες από αυτές τις ικανότητες δεν είναι σαν μια τηλεόραση που μπορείς να την κλείσεις και να την ανοίξεις με ένα κουμπί. Εάν είσαι αυθεντικός τότε αυτές οι ικανότητες σε ακολουθούν για την υπόλοιπη ζωή σου. Πρέπει μόνο να είσαι ελεύθερος από οποιεσδήποτε προκαταλήψεις και εμμονές, ώστε να μπορείς να δεις καθαρά όσα σου λένε τα εργαλεία σου και η διόραση σου.

 Χρησιμοποιείς το πραγματικό σου όνομα;

Όχι, αυτό είναι κάτι που δεν το κάνω για προσωπικούς λόγους

Άρα ούτε η φωτογραφία που βλέπουμε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

Όχι! Θέλω να διατηρήσω την ανωνυμία μου.
 
Μάθε τα πάντα για τα άστρα, τις προβλέψεις και βρες τον Λαέρτη μέσω της κατηγορίας ΖΩΔΙΑ του TLIFE.


 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10