«ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» στο Athens Metro Mall με ακαδημαϊκό υποστηρικτή το BCA College Αθήνα

Μετά την περσινή επιτυχία του προγράμματος «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» που έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερα από 2000 άτομα να έρθουν σε επαφή με τον παλμό της αγοράς, τo Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο στα Νότια Προάστια, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιεί, για δεύτερη φορά, την εκδήλωση, από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2013, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», όπου ακαδημαϊκός υποστηρικτής είναι το BCA College, οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμαστούν σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις. Στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, του Εμπορίου και της Βιομηχανίας πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους.

Κάθε ημέρα από τις 22 Οκτωβρίου (12:00-18:00) θα παρευρίσκονται εταιρείες στον άνετα διαμορφωμένο χώρο (στο επίπεδο 0 του Εμπορικού Κέντρου), παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. Παράλληλα, η Τρίτη 23η Οκτωβρίου, ορίζεται ως ημέρα επιχειρηματικότητας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένες εταιρείες για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση καθώς και τρόπους και δυνατότητες επιδότησης από τα δημόσια προγράμματα. Την ίδια ημέρα θα υπάρχουν και προτάσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Franchising. Τέλος, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 12:00 μ.μ έως τις 14:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ειδικό σεμινάριο καριέρας από την εταιρεία Skywalker, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ορθή συγγραφή ενός βιογραφικού και συμβουλές που κάνουν μία επαγγελματική συνέντευξη πιο αποτελεσματική. Δήλωση Συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τις συνεντεύξεις τους στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.athensmetromall.gr

Σχετικά με το Athens Metro Mall Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Read More

And More