Αθηνά Μαξίμου για τις εγκυμοσύνες: “Κάθε φορά που πήγαινε στραβά ήταν μια απώλεια για εμένα υπαρκτού προσώπου”.

Τα τελευταία δέκα χρόνια -με κάποια διαλείμματα, όπως λέει- ζει μια κοινή ζωή με τον Αιμίλιο Χειλάκη. Η Αθηνά Μαξίμου ειλικρινής και αφοπλιστική μιλά στο “Hello!” για τον σύζυγό της και τον έρωτα, την επιθυμία να κάνει παιδί και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.
“Κάθε φορά που κάτι πήγαινε στραβά – αναίτια, χωρίς παθολογία – ήταν μια απώλεια για μένα υπαρκτού προσώπου”, αποκαλύπτει η ηθοποιός για τις εγκυμοσύνες που δεν πήγαν καλά και συμπληρώνει: “Είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο αυτό. Δεν ξέρω όμως πια αν είναι πληγή, γιατί αυτό που μας πληγώνει το διατυπώνουμε αλλιώς μέσα μας για να μην μας πληγώνει πολύ. Πλέον λέω “Αν είναι να έρθει θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει”!”.

Για το θέμα των εξωσωματικών και το αν εκείνη θα ήθελε να προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο για ένα παιδί είπε: “Δεν είμαι άνθρωπος της χημείας. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει δέκα εξωσωματικές για να αποκτήσω ένα παιδί. Σκέφτομαι πόσο εγωιστικό είναι αυτό. Για να κάνεις παιδί “οργώνεις” τον εαυτό σου. Κι αν σε πέντε χρόνια έχεις πάθει καρκίνο, τι σου φταίει;”
Ωστόσο, βλέπει θετικά το θέμα της υιοθεσίας: “Μου είναι πιο αναγκαίο από το να κάνω δικό μου παιδί… Σαν να διορθώνεις το λάθος κάποιου άλλου”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More